>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Світоліна і Долгополов пройшли до другого кола Ролан Гарросу

Українці не віддали суперникам ні сету.

Світоліна і Долгополов пройшли до другого кола Ролан Гарросу
Александр Долгополов
Фото: http://btu.org.ua

Українські тенісисти Олександр Долгополов і Еліна Світоліна у вівторок святкували успіх у першому колі Відкритого чемпіонату Франції (Ролан Гаррос).

Світоліна, яку букмекери включили в трійку фаворитів на перемогу в турнірі, обіграла Ярославу Шведову з Казахстану 6:4, 6:3 і у другому колі зіграє з болгаркою Цвєтаною Піронковою.

Долгополов, одужавши після травми, яка не давала йому грати на своєму рівні в останні тижні, переграв аргентинця Карлоса Берлока 7:5, 6:3, 6:4 і в другому колі зіграє з переможцем матчу між швейцарцем Стеном Вавринкою і словаком Йозефом Коваликом.

Ще одна представниця України Катерина Бондаренко свій матч поки що не завершила. Перший сет вона програла хорватці Петрі Мартич 2:6.

Раніше до другого кола пройшли Сергій Стаховський, якому належить помірятися силами з бельгійцем Давидом Гоффеном, і Леся Цуренко, яка переграла співвітчизницю Катерину Козлову і вийшла на росіянку Катерину Макарову.

Нагадаємо, Ролан Гаррос - один із чотирьох найпрестижніших турнірів у світовому тенісі (турніри Великого шолома). Загальний призовий фонд Ролан Гаррос-2017 становить 36 мільйонів євро.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram