>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Російський "Зеніт" відправив Луческу у відставку

Раніше в клубі змінилося керівництво.

Російський "Зеніт" відправив Луческу у відставку
Фото: Сергей Нужненко

Рада директорів петербурзького футбольного клубу "Зеніт" вирішила достроково розірвати контракт із головним тренером команди Мірчею Луческу.

"Рада директорів футбольного клубу "Зеніт" прийняла рішення про дострокове розірвання контракту з Мірчею Луческу", - йдеться в повідомленні на офіційному сайті клубу.

Футболісти "Зеніту" за підсумками сезону завоювали бронзові медалі чемпіонату РФ і місце у кваліфікаційному турнірі Ліги Європи сезону-2017/18, повідомляє Р-Спорт. Також у сезоні 2016/17 у Кубку Росії команда вилетіла на стадії 1/8 фіналу, а в Лізі Європи зупинилася на стадії 1/16 фіналу.

Луческу очолив "Зеніт" влітку 2016 року. Румунський фахівець підписав з клубом контракт за схемою "2+1", змінивши на посаді головного тренера команди португальця Андре Віллаш-Боаша, угода з яким минула після закінчення сезону-2015/16.

За даними агентства, раніше в петербурзький клуб на посаду генерального директора повернувся екс-президент Російського футбольного союзу (РФС) і "Зеніту" Сергій Фурсенко. Пізніше він стане головою правління і президентом клубу.

Нагадаємо, в березні тренером російського ФК "Зеніт" став колишній півзахисник і екс-капітан збірної України Анатолій Тимощук. Як повідомляли, контракт екс-футболіста як помічника Мірчі Луческу розрахований на два роки.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram