>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Українську лігу американського футболу виграли білоруси

Мінські "Зубри" виграли у київських "Бандитів". 

Українську лігу американського футболу виграли білоруси

Українську лігу американського футболу (УЛАФ) виграла команда з Білорусі - мінські "Зубри".

У суботу, 8 жовтня, вони виграли в Ужгороді фінальний матч у київських "Бандитів" з рахунком 24:14 (0: 6; 7: 0; 7: 8; 10: 0). Гра була рівною до останньої чверті, коли білоруси спочатку забили філдгол, а потім занесли тачдаун.

Кращим гравцем матчу визнаний бігун "Зубрів" Олександр Кривоніс.

Варто зазначити, що це був уже третій матч у сезоні-2016 року для цих команд. У рамках регулярного чемпіонату в Мінську "Зубри" перемогли киян (18:16), потім "Бандити" відігралися в Києві (44:34).

"Бандити" другий рік поспіль програють у фіналі і стають срібними призерами. Торішні чемпіони "Лісоруби" стали бронзовими призерами, вигравши у київських "Бульдогів" з рахунком 42:14.

Українська ліга американського футболу складається з трьох дивізіонів. Дві кращі команди сильнішого дивізіону A - "Лісоруби" і "Зубри" - безпосередньо вийшли до півфіналів. "Бандити" і "Бульдоги", що посіли третє і четверте місце, повинні були грати стикові матчі з переможцями дивізіонів B (вінницькі "Вовки") і C (миколаївські "Вікінги"), з якими вони впоралися без проблем. У півфіналі "Бандити" виграли у "Лісорубів" з рахунком 36:28, а "Зубри" у "Бульдогів" з рахунком 47:13

Усього в УЛАФ грали 19 команд із Мінська, Києва, Ужгорода, Одеси, Харкова, Львова, Вінниці, Рівного, Хмельницького, Здолбунова, Дніпра, Миколаєва, Южного і Маріуполя.    

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram