>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Ф'юрі заявив, що "пожартував" щодо свого покидання боксу

Ф'юрі заявив, що "пожартував" щодо закінчення боксерської кар'єри

Ф'юрі заявив, що "пожартував" щодо свого покидання боксу
Фото: EPA/UPG

Чемпіон світу за версіями WBA, WBO, IBO у суперважкій вазі Тайсон Ф'юрі назвав "жартом" свою заяву про закінчення боксерської кар'єри.

Про це він написав у своєму мікроблозі Twitter.

"Ха-ха-ха, ви думаєте, що так легко позбавитеся від мене? Я залишаюся. Найвеличніший просто показав, які ЗМІ. Як тільки я одужаю, буду захищати те, що належить мені у суперважкій вазі", - написав Ф'юрі.

Нагадаємо, раніше Ф'юрі написав у своєму Twitter, що йде з боксу. В листопаді 2013 року він також заявляв, що "назавжди йде з боксу".

28 листопада 2015 року чемпіон світу за версією WBA, WBO, IBO і IBF Володимир Кличко програв Ф'юрі за очками, зазнавши першої за 12 років поразки. Всі пояси Кличка перейшли до Ф'юрі, але незабаром він втратив один з них. За умовами IBF, Ф'юрі повинен був погодитися на бій з обов'язковим претендентом на титул - українцем В'ячеславом Глазковим. Але замість цього британець домовився про бій-реванш з Кличком, і тому пояс IBF у нього забрали. Зараз він належить британцю Ентоні Джошуа.

29 жовтня Ф'юрі повинен був захищати чемпіонські пояси у поєдинку з Кличком, проте за місяць до бою він вдруге скасував поєдинок.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram