>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

"Динамо", "Зоря" і "Ворскла" вийшли до чвертьфіналу Кубка України

Першим чвертьфіналістом Кубка України став донецький "Шахтар".

"Динамо", "Зоря" і "Ворскла" вийшли до чвертьфіналу Кубка України
Фото: Сергей Нужненко

Закінчилися матчі 1/8 фіналу Кубка України з футболу, за підсумками яких до наступної стадії змагань вийшли київське "Динамо", луганська "Зоря" і полтавська "Ворскла".

Кияни у столичному дербі з "Оболонь-Бровар" після скромної перемоги місячної давності на полі суперника з рахунком 2:0 сьогодні грали набагато могутніше і переграли опонента з рахунком 5:0, пише УНІАН.

У свою чергу в Запоріжжі, де номінальним господарем поля була "Зоря" у матчі з харківським "Геліосом", луганчани також вдруге обіграли опонента - 3:1 (перша гра в Харкові завершилася з рахунком 2:0 на користь гостей). Тут також був зафіксований ранній гол. На 7-й хвилині гри відзначився Філіп Будковський. А в другому таймі, на 55-й і на 67-й хвилинах, дубль оформив Олександр Караваєв. І тільки за рахунку 3:0, на 70-й хвилині, у складі харків'ян відзначився Сергій Кравченко.

Найбільш напруженим виявилося протистояння в Полтаві - між "Ворсклою" і одеським "Чорноморцем", де матч завершився внічию 0:0. Перша гра місячної давності в Одесі завершилася з рахунком 1:0 на користь полтавчан. "Ворскла" зберегла свою перевагу і здобула путівку до чвертьфіналу.

Раніше першим чвертьфіналістом Кубка України став донецький "Шахтар", який двічі розгромив "Тернопіль" із загальним рахунком 9:0.

Ще чотири матчі 1/8 фіналу відбудуться в середу, 28 жовтня.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram