>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Андрій Воробей влаштувався на роботу у футбольну школу Донецька

Екс-нападник "Шахтаря" і збірної залишився в "ДНР"

Андрій Воробей влаштувався на роботу у футбольну школу Донецька
Андрей Воробей
Фото: wikipedia.org

Колишній нападаючий ФК "Шахтар" і збірної України Андрій Воробей зараз працює в дитячо-юнацькій спортивній школі олімпійського резерву з футболу у Донецьку.

Про це сказав директор цієї школи Віктор Звягінцев в інтерв'ю офіційному сайту "футбольного союзу ДНР". Звягінцев - у минулому захисник "Шахтаря", а зараз - президент Донецької міської федерації футболу.

"А хто з відомих у футбольному світі людей працює у вашій школі?" - запитав в інтерв'ю В'ячеслав Шарафудінов. "Андрій Воробей", - відповів Звягінцев.

Слід зазначити, що В'ячеслав Шарафутдинов - у минулому коментатор ТРК "Україна", якого звільнили після поспішного поздоровлення "Шахтаря" в ефірі з виходом у наступний раунд Кубка УЄФА.

Нагадаємо, донеччанин Андрій Воробей за основний склад "Шахтаря" грав з 1997 по 2007 рік. Всього в чемпіонатах України провів 283 гри, в яких забив 100 голів. У єврокубках зіграв 50 ігор, забив 12 голів. У складі національної збірної України провів 68 матчів, забив 9 голів. Воробей у складі збірної брав участь у чемпіонаті світу 2006 року.

У 2007 році футболіст перейшов у дніпропетровський клую "Дніпро", потім грав у київському "Арсеналі", харківському "Металісті", першоліговому "Геліосі" з Харкова. У 2013 році став вільним агентом і незабаром завершив кар'єру.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram