>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Третій українець став чемпіоном світу з боксу

Віктор Постол здобув титул чемпіона за версією WBC, нокаутувавши аргентинця Матіссе.

Третій українець став чемпіоном світу з боксу
Виктор Постол - новый чемпион мира по версии WBC

Українець Віктор Постол здобув титул чемпіона світу за версією WBC у першій напівсередній вазі, нокаутувавши в десятому раунді аргентинця Лукаса Мартіна Матіссе, передає "Boxing News".

Перші шість раундів бою пройшли в рівній боротьбі, але, починаючи із сьомого, Постол повністю заволодів ініціативою, все частіше почавши діставати голову Матіссе своїми ударами і комбінаціями. Ну а закінчився бій у десятому раунді, коли Постол зловив Матіссе ударом правою назустріч, відправивши аргентинця в нокаут, повідомляє видання.

"Хочу віддати належне Матіссе - він дуже серйозний суперник. Про нокаут я, звичайно, думав, але не зациклювався на ньому. Я зрозумів, що можу його нокаутувати, а удар прийшов сам. Від Матіссе я пропустив кілька сильних ударів, але недарма ж у мене прізвисько Iceman - я тримаю удари.

Хочу сказати велике спасибі Фредді Роучу, Марвіну Сомодіо і всій моїй команді. Вони зробили з мене чемпіона. Хочу також подякувати фанатам, рідним, близьким і всім українцям, які сьогодні вболівали за мене", - сказав Віктор Постол, коментуючи бій.

Такий результат став несподіваним ще й тому, що нокаутуючого удару чекали від Матіссе, а українцеві перед боєм якщо й віддавали перевагу, то рішенням суддів, зазначаючи, що він не має сильного удару, пише "Укрінформ".

Видання також повідомляє, що на матчі було багато українських вболівальників з прапорами, а сам Постол вийшов у ринг у футболці з написом "Pray For Ukraine" ("Молися за Україну").

Тепер Україна має трьох чемпіонів світу - Володимира Кличка, Василя Ломаченка і Віктора Постола.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram