>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Фоменко: у матчі проти Люксембурга довелося вибігати до брівки - хлопці були "порожніми"

Українцям не вистачило емоцій у поєдинку проти аутсайдера групи

Фоменко: у матчі проти Люксембурга довелося вибігати до брівки - хлопці були "порожніми"
Фото: ffu.org.ua

У неділю збірна України обіграла Люксембург (3:0) у рамках 6-го туру у відборі на Євро-2016. Після гри тренер збірної України Михайло Фоменко зазначив, що задоволений результатом, але не якістю гри:

«Насамперед, задоволений результатом. Повторюся, було дуже складно відновити емоції хлопців. Вони приїхали на збір національної команди «порожні». Але потихеньку ми їх вивели на рівень необхідної психологічної готовності. Однак сам матч складався так, що нам довелося вдатися до вибігання до брівки - зазвичай ми це не практикуємо. Тому, повторюся, здебільшого я задоволений результатом матчу, а не його перебігом.

Морозюк на позиції правого захисника? Не тільки у футболі, а й у будь-якому виді діяльності дуже непросто виконувати якусь роботу вперше. Спасибі Морозюку, за те, що так швидко зміг освоїтися на цій позиції. Не можна сказати, що він зіграв на «відмінно», але матч Микола провів непогано. Ми задоволені його грою.

Заміни? Остання заміна була вимушеною: у Ракицького виникли проблеми в області паху, і він не міг продовжувати гру. Перша заміна була пов'язана з тим, що Ротань не до кінця відновився після фінального матчу Ліги Європи і кінцівки чемпіонату України. Він зумів дотягнути до кінця першого тайму, а потім довелося його змінити. Ну, і, нарешті, ще одна заміна була пов'язана з тим, що Кравець виглядав утомленим. Думаю, ви самі це прекрасно бачили. Тож довелося змінити і його.

У цілому, ситуація зі станом футболістів була така, що нам необхідно було провести п'ять-шість замін. Спасибі хлопцям, що за такий короткий період часу їм вдалося зарядитися емоціями. Ми відчували, що гра буде непростою. До всього іншого додавалося обставина, що збірна Люксембургу горіла бажанням привітати свого головного тренера, який сьогодні святкує день народження - це, безумовно, позначилося на самовіддачі гравців команди. Тому ще раз спасибі хлопцям, що все так добре закінчилося у цій грі...».

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram