>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Новачок "Динамо": сказав агенту не відповідати на дзвінки з Росії

Микола був близьким до переїзду в Казахстан

Новачок "Динамо": сказав агенту не відповідати на дзвінки з Росії
Фото: ФК "Металлург"

Київське "Динамо" вже підписало контракти з трьома новачками – Петровічем, Мораешем і Морозюком. Останній розкрив подробиці свого переходу в київський клуб:

"Я покинув донецький "Металург" ще до закінчення сезону, тому що хотів піти у відпустку у гарному настрої - тобто, з повною ясністю, де саме продовжу кар'єру. Загалом, було гостре бажання зняти невизначеність.

Хочу зазначити, що я відразу ж сказав своєму агенту, що пропозиції від російських клубів не приймаються і не обговорюються. І жодні фінансові умови на моє рішення вплинути не могли.

Перехід в "Анжи"? Не хотілося б укотре вдаватися в деталі ситуації, що склалася тоді. Знавці історії двох клубів все і так розуміють.

Загалом, в Дагестан я їхав не з власної волі, розуміючи, що збоку ситуація виглядає не дуже гарно: гравець національної збірної, який народився у Західній Україні, їде до Росії "по довгі рублі", як це описували у нашій пресі. На ділі ж усе було зовсім інакше, і зараз можна відверто сказати, що коли цей перехід не відбувся, особливого жалю я не відчував".

Зазначимо, раніше повідомлялося, що Морозюк був близьким до переходу в один із клубів Казахстану. Однак в останній момент "Динамо" втрутилося і повернуло свого вихованця додому.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram