>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Сьомін днями підпише контракт з "Анжи"

Юрій Павлович свого останнього слова у футболі не сказав

Сьомін днями підпише контракт з "Анжи"
Фото: EPA/UPG

Дмитро Селюк, який представляє інтереси Юрія Сьоміна, заявив, що його «вихованець» найближчим часом очолить махачкалінський «Анжи».

«З «Анжи» у Юрія Павловича вже все вирішено. Домовленості досягнуто. Можливо, треба обговорити нюанси, і найближчими днями контракт підпишуть.

У суботу Сьомін побував на фіналі Ліги чемпіонів, зараз він ще у Європі - йому треба відпочити. Повернеться - і все оголосять», - сказав Селюк.

Нагадаємо, за підсумками минулої першості «Анжи», який тренував екс-тренер донецького «Металурга», здобув путівку в Прем'єр-лігу.

Зазначимо, раніше російські ЗМІ повідомляли, що «Анжи» фінансує не тільки Сулейман Керімов, але й Олег Мкртчан, якого пов'язують з донецьким «Металургом» і краснодарською «Кубанню». Очікується, що цього міжсезоння лави «Анжи» поповнять гравці з Краснодара.

Додамо, після відходу з «Динамо» Сьомін тренував азербайджанську «Габалу», яку вивів у Лігу Європи. У сезоні, що завершився, росіянин очолював «Мордовію». Саранський клуб під керівництвом Сьоміна зберіг місце в елітному дивізіоні.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram