>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Емері: "Дніпро" блискуче грав у ЛЄ, але "Севілья" гарувала заради цієї перемоги

Унаї насолоджується моментом

Емері: "Дніпро" блискуче грав у ЛЄ, але "Севілья" гарувала заради цієї перемоги
Фото: EPA/UPG

Головний тренер іспанської «Севільї» Унаї Емері прокоментував перемогу своєї команди у фіналі Ліги Європи:

«Це особливий момент. Хотів би подякувати «Севільї» й усім нашим уболівальникам. Ми відчували відповідальність і дуже старалися, щоб порадувати їх. Також я хотів би привітати «Дніпро» і його прихильників з усієї України. «Дніпро» блискуче грав у турнірі і заслужено дістався до фіналу.

Зараз не найкращий час говорити про майбутнє. Я давно зрозумів, що треба вміти насолоджуватися моментом, не гризучи себе думками про те, що буде далі. Ми дуже багато чого вимагали від себе, тож зараз саме час отримати задоволення від свого досягнення. Звичайно, Ліга чемпіонів - це справжній прорив, але про це будемо думати найближчими днями. Поки що ж треба відсвяткувати цей успіх з нашими рідними і близькими, а також з уболівальниками.

Ми чудово себе почуваємо і вповні усвідомлюємо свою міць. Ми знаємо, наскільки близькі Севільї, нашому місту, уболівальникам. Коли футбол дарує такий дивовижний момент, потрібно ним насолоджуватися. Виграти Лігу Європи непросто, адже треба гарувати в поті чола, утім ми, звичайно ж, не збираємося зупинятися в розвитку. Тепер у нас є Ліга чемпіонів, і ми маємо намір отримати задоволення від участі в ній, адже це приголомшливе змагання».

Зазначимо, «Севілья» стала рекордсменом Ліги Європи, вигравши чотири турніри. Жодна команда не вигравала цей трофей більше разів за андалузців.

Додамо, вперше в історії переможець ЛЄ отримав путівку в груповий турнір Ліги чемпіонів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram