>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Палкін: арбітр Швецов писав "зізнання" під диктовку

Федерація живе за власними правилами

Палкін: арбітр Швецов писав "зізнання" під диктовку
Сергей Палкин
Фото: dynamo.kiev.ua

«Шахтар» обурений бездіяльністю КДК ФФУ - рішення з приводу апеляції «гірників» на картки Ракицького і Тайсона досі не ухвалили. Хоча вже минуло 15 днів. Тоді як питання з «амністією» Ярмоленка у ФФУ вирішили за 4 дні. Про це заявив гендиректор «Шахтаря» Сергій Палкін в ефірі каналу «Футбол 1»:

«Справу Ярмоленка вони вирішили за чотири дні, а нашу розглядають уже п'ятнадцять. І відповіді поки що немає. Виходить, що в нас існують подвійні стандарти? Чи до одного клубу ставляться краще, ніж до іншого? Чи просто одному клубу потрібно було швидко повирішувати - і вони повирішували? А нам, виходить, все одно, коли ми повирішуємо. Це вже питання до ФФУ, як вона керує цим процесом.

Те, що вони розповідають, мовляв, арбітр Швецов зізнався в помилці - я знаю, як він це робив. Там на нього чинився дуже серйозний тиск. Людина написала би все, про що попросили. Ось він під диктовку і написав, що вони хотіли».

Нагадаємо, в матчі з «Волинню» Ярмоленко отримав жовту картку, через що мав пропустити матч із «Шахтарем» через дискваліфікацію. Однак КДК ФФУ скасував «гірчичник» через «явну помилку арбітра». Згодом Швецова, який покарав Ярмоленка, дискваліфікували до кінця сезону.

«Шахтар» після матчу з «Динамо» подав апеляції на «гірчичники» Тайсона і Ракицького, після матчу з «Волинню» донеччани оскаржили попередження Дентіньо. КДК ще не розглядав скарг «гірників».

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram