>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Суркіс: я на "Фіорентину" продаю квитки по 30 гривень, а "Олімпік" - по 150

Фани могли рознести стадіон Баннікова

Суркіс: я на "Фіорентину" продаю квитки по 30 гривень, а "Олімпік" - по 150
Фото: fcdynamo.kiev.ua

Півфінальний матч Кубка України "Олімпік" - "Динамо" (0:0) ознаменувався гучним скандалом. Київські ультрас, погрожуючи зірвати матч, домоглися перенесення гри зі стадіону імені Баннікова (домашня арена "Олімпіка") на "Динамо". На думку фанів, арена Баннікова, що вміщає 1700 глядачів, занадто мала для таких ігор. До того ж киян обурила цінова політика "Олімпіка" - квиток на кубковий матч коштує 150 гривень.

У підсумку організатори матчу, побоюючись заворушень, перенесли гру. Ігор Суркіс залишився задоволеним цим рішенням.

"Фани "Динамо" сказали, що у сектори на Баннікова вони не сядуть, а стануть за воротами - між полем і будівлею. Ну, як їх можна було проконтролювати, коли з одного боку будівля, а з іншого - прості люди з дітьми приходять на футбол? Найменша іскра - і відбувається вибух. Якби прийшла така кількість фанів, вони б рознесли стадіон Баннікова!

Ви мене вибачте, але я сьогодні на "Фіорентину" продаю квитки по 30 гривень. На чемпіонат країни у мене немає квитків дорожче ніж 40 гривень. Ну, які 150 гривень за квиток?" - заявив Ігор Михайлович в ефірі програми "ПроФутбол".

 

Додамо, на "Динамо" цю гру відвідало, згідно з офіційним протоколом, 8500 глядачів. Водночас реально на стадіоні були присутні близько чотирьох тисяч глядачів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram