>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Селезньов забив 100-й гол у чемпіонатах України

Нападник допоміг "Дніпру" розгромити "Чорноморець"

Нападник "Дніпра" Євген Селезньов в неділю став четвертим членом Клубу Сергія Реброва, куди входять бомбардири, які забили за кар'єру 100 і більше голів у чемпіонатах України (вища і прем'єр-ліга).

На 76-й хвилині сьогоднішнього матчу з "Чорноморцем" Селезньов забив у ворота Мартищука гол, який став для нападника сотим. Крім Селезньова, до Клубу Реброва входять, власне, сам Ребров, Максим Шацьких і Андрій Воробей.

Селезньов почав грати у "вишці" у складі "Арсеналу" у сезоні 2006/2007, за два сезони він забив 19 голів. Після цього його помітили у "Шахтарі", де він відзначився сімома забитими м'ячами. Під час першого приходу в "Дніпро" Селезньов забив 30 голів, потім він на певний час повернувся у "Шахтар", забивши ще 16 разів. З 2012 року Селезньов знову грає у "Дніпрі" і в цілому до сьогодні забив 27 м'ячів.

Разом - 99. Для цього йому знадобилося 208 матчів.

Сам матч "Чорноморець" - "Дніпро" у неділю закінчився переконливою перемогою дніпропетровців. Крім Селезньова, ще двічі відзначився Калинич.

Чорноморець – Дніпро 0:3

Голи: Калинич, 32, Калинич (п), 44 Селезньов, 76

У другому матчі неділі "Ворскла", тренер якої Василь Сачко того дня святкував 40-річчя, розібралася з харківським "Металістом".

Металіст – Ворскла 0:2

Голи: Громов, 47, Ковпак, 65

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram