>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Срна: "Динамо" влаштовувала нічия, тому вони валялися і симулювали

"Гірникам" цього сезону стати чемпіонами навряд чи вдасться

Срна: "Динамо" влаштовувала нічия, тому вони валялися і симулювали
Фото: http://shakhtar.com

У неділю "Шахтар" зіграв внічию з "Динамо", і практично розпрощався з надіями на перемогу в чемпіонаті - кияни випереджають "гірників" на 5 очок. Проте капітан "гірників" Даріо Срна заявив, що його команда битиметься до кінця:

"Хороша чоловіча гра. З нашого боку - повністю відкрита. "Динамо" оборонялось, діяло на контратаках, з довгими передачами. Було видно, що їх влаштовує рахунок 0:0.

На такому рівні треба забивати! У нас був найчистіший момент - у Адріано. Знали, що виникнуть можливості, які треба реалізовувати, але, на жаль, не використали їх. "Шахтар" може грати ще краще, але не скажу, що ми провели поганий матч.

Часті свистки і зупинки гри? Є речі, які йдуть разом із футболом. "Динамо" влаштовувала нічия, тому вони іноді і валялися, і симулювали. Шкода, що ми не перемогли!

Плюс "Динамо" грало перед своїми вболівальниками. Весь стадіон підтримував суперника! Це незвично, неприємно... Але треба через це пройти. Попереду ще п'ять турів. Буде важко, але ми будемо битися. Ще можна відіграти п'ять очок. М'яч круглий, у футболі все можливо".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram