>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Ежидіо підписав контракт з бразильським клубом

Захисник спалює мости

Ежидіо підписав контракт з бразильським клубом
Фото: http://www.guerreirodosgramados.com.br

Ежидіо підписав контракт з "Палмейрас". Контракт захисника "Дніпра" розрахований до 2017 року. Однак поки незрозуміло на яких умовах бразилець уклав цю угоду. За регламентом ФІФА, "Палмейрас" має право заявити Ежидіо тільки в тому разі, якщо футболіст є вільним агентом.

Нагадаємо, у січні "Дніпро" заплатив "Крузейро" за трансфер захисника 2,25 млн євро. Ежидіо став основним гравцем команди, але наприкінці минулого тижня несподівано покинув Україну. Агент бразильця повідомив, що його клієнт розриває контракт із "Дніпром", оскільки український клуб не платив йому зарплату протягом трьох місяців. При цьому менеджери Ежидіо послалися на нову статтю у регламенті ФІФА (набула чинності 1 березня), згідно з якою футболіст має право розривати контракт, у разі тримісячної затримки зарплати.

"Дніпро" у свою чергу наполягає на вирішенні конфлікту у відповідних органах, Ежидіо радять для початку звернутися в Палату вирішення спорів при ФФУ.

До того ж "Дніпро" вже заплатив своїм футболістам зарплату за січень. Так що тепер Ежидіо і "Дніпро", ймовірно, чекає тривалий судовий розгляд. Поки триватимуть юридичні "війни", ФІФА надасть футболісту тимчасовий статус вільного агента.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram