>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Дель Боске: в України чудовий підбір атакувальних гравців

"Лісник" чекає складну гру

Дель Боске: в України чудовий підбір атакувальних гравців
Фото: EPA/UPG

Сьогодні в Севільї збірна України проведе матч відбору Євро-2016 проти Іспанії. Головний тренер "Фурії" Вісенте Дель Боске напередодні поєдинку розповів про кадрову ситуацію у своїй команді:

"Із Серхіо Рамосом усе гаразд, він зіграє у п'ятницю. Це важлива гра, і немає нічого, що завадило б йому взяти участь у ній. Мората виступає за кордоном, де він покращив свої здібності, ми покладаємо великі надії на нього.

Прикро, що Касорла вилетів з Ліги чемпіонів, але він залишається важливим гравцем для нас. Стартовий склад? У теорії, як очікується, ми маємо атакувати більше, але Україна - небезпечний суперник. У них чудові гравці атаки.

Вітол спочатку був боязким, але потім влився в колектив. Йому просто треба робити те, що він постійно робить у "Севільї", якщо дебютує. Іско стає основним гравцем "Реала". Я б не сказав, що він перший вибір - швидше, основний футболіст. Думаю, що вони добре сумісні з Іньєстою.

Хуанма? Коли ми викликаємо гравця, ми не експериментуємо, ми вражені його грою. Перебудова команди? Ми змогли зберегти основних гравців, але необхідно оновлювати склад".

Нагадаємо, наразі в активі Іспанії та України по 9 очок. Більше набрала тільки Словаччина - 12 пунктів. Путівки до фінальної частини Євро-2016 отримають дві найсильніші команди групи, третя збірна зіграє стикові матчі.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram