>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Пак'яо проведе 90-100 спарингів у процесі підготовки до бою з Мейвезером

Менні зробить ставку на стратегію

Пак'яо проведе 90-100 спарингів у процесі підготовки до бою з Мейвезером
Фото: Top Rank

Тренер Менні Пак'яо Фредді Роуч розповів, що у процесі підготовки до бою зі Флойдом Мейвезером його вихованець проведе менше раундів спарингів, ніж зазвичай. Це рішення Роуч пояснив бажанням приділити основну увагу стратегії.

"У мене є багато молодих хлопців, з якими ми проводимо спаринги, всі вони дуже гарні бійці, всі мають чудові показники, більшість із них не мають поразок. Зазвичай ми проводимо близько 150 раундів спарингів за період підготовки до бою. Але до цього поєдинку я запланував 90-100 раундів спарингів, тому що відчуваю, що нам потрібно готуватися до війни, як ми звикли. Ми маємо зробити акцент на техніку і стратегію, щоб бути готовими до того, що може запропонувати Мейвезер", - цитує слова Роуча BoxingScene.

Також повідомляється, що Менні здав третю допінг-пробу під час підготовки до поєдинку. Як повідомляє ABS CBN, представник антидопінгового агентства USADA відвідав Пак'яо у тренувальному залі Фредді Роуча Wild Card в Лос-Анджелесі, взявши у нього пробу після закінчення восьмираундового спарингу. Раніше обидва бійці здали по дві допінг-проби.

Нагадаємо, що бій Мейвезер - Пак'яо відбудеться 2 травня у Лас-Вегасі.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram