>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Венгер сьогодні битиметься з колись рідним "Монако"

Арсен сім років пропрацював у князівстві

Венгер сьогодні битиметься з колись рідним "Монако"
Фото: EPA/UPG

Сьогодні відбудуться два матчі 1/8 фіналу Ліги чемпіонів. У Лондоні "Арсенал" битиметься з "Монако". Цікаво, що Арсен Венгер до "канонірів" довго і плідно попрацював з монегасками. "Вічний Арсен" 7 років очолював "Монако" і виграв із "червоно-білими" чемпіонат і кубок Франції.

Цікаво, що в цьому матчі зустрінуться "вогонь" і "лід". "Арсенал" намагається грати в атакувальний футбол і останнім часом демонструє результативну гру. Зокрема, в останніх 5-х домашніх іграх лондонці забили 16 м'ячів. А ось "Монако" робить ставку на оборону. Монегаски штампують сухі матчі в чемпіонаті Франції і не змінюють собі в Лізі чемпіонів. У груповому турнірі команда в шістьох матчах пропустили лише один м'яч - від "Бенфіки".

У другому матчі дня "Байєр" прийме "Атлетіко". Цей матч може стати останнім для наставника леверкузенців Роджера Шмідта. У другому колі "фармацевти" здали свої осінні позиції (одна перемога в п'ятьох останніх іграх відкинула команду з 3-го на 6-те місце) і у разі ще однієї невдачі боси "Байєра" можуть зважитися на кадрові перестановки.

Додамо, обидва матчі розпочнуться за традицією о 21:45. Лондонський поєдинок транслюватиме "Футбол 2", битву "Байєра" з мадридцями покаже "Футбол 1".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram