>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

КДК ФФУ ухвалив вердикт щодо скандального матчу "Волинь" - "Металіст"

Луцькій команді присудили "технар" за витівку фанатів

КДК ФФУ ухвалив вердикт щодо скандального матчу "Волинь" - "Металіст"
Фото: u-f.ru

У п'ятницю, 23 січня, Контрольно-дисциплінарний комітет Федерації футболу України (КДК ФФУ) завершив розгляд питання про скандальний матч 10-го туру УПЛ "Волинь" - "Металіст".

Результат цього матчу анульовано (1:2 на користь "Металіста"), "Волині" зараховано технічну поразку 0:3, а "Металісту" - технічну перемогу з рахунком 3:0.

Наступний домашній матч луцька команда проведе без глядачів. Крім того, на клуб накладена умовна санкція у вигляді проведення ще одного домашнього матчу без глядачів з випробувальним терміном до кінця цього сезону.

Головний тренер луцької "Волині" Віталій Кварцяний і тренер команди Дмитро Кварцяний, яких видалили з технічної зони під час цієї ж ігри, отримали по одному матчу дискваліфікації, а клуб - штраф у розмірі п'ять тисяч гривень.

Нагадаємо, ультрас "Волині" на 87-й хвилині зірвали кінцівку матчу, вибігши на поле для розправи над арбітром, але Кутаков втік від уболівальників у підтрибунне приміщення.

Після матчу лучани виступили з офіційним зверненням, в якому зажадали довічної дискваліфікації арбітра Кутакова, в іншому разі пригрозивши знятися зі змагань під егідою Прем'єр-ліги. На думку клубу, саме Кутаков своїм упередженим арбітражем спровокував фанів. Але за регламентом саме господарі відповідають за безпеку під час матчу, тому це рішення КДК абсолютно логічне.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram