>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

"Волинь" подала протест в УПЛ: "офіційні особи" свідомо працювали проти нас

Луцький клуб вимагає перегравання

"Волинь" подала протест в УПЛ: "офіційні особи" свідомо працювали проти нас
Фото: u-f.ru

ФК "Волинь" подав протест у Прем'єр-лігу щодо скандального недільного матчу проти "Металіста", який перервали на 88-й хвилині через фанатські заворушення. У луцькому клубі вважають, що в події винна суддівська бригада на чолі з Дмитром Кутаковим. Відповідно протест "Волинь" подала на поведінку офіційних осіб матчу, яка і призвела до спотворення спортивного результату.

"Клуб вважає, що систематичні, необґрунтовані й упереджені дії офіційних осіб щодо гравців ФК "Волинь" протягом матчу зробили неможливим досягнення справедливого спортивного результату. Своїми непослідовними рішеннями, прийнятими під час матчу, офіційні особи поставили обидві команди в нерівні умови. Масштаб і характер таких дій офіційних осіб свідчить про їх свідомий намір і заздалегідь сплановану акцію проти ФК "Волинь". Своїми несправедливими і непослідовними рішеннями офіційні особи матчу спровокували уболівальників і призвели до спотворення спортивного результату, зафіксованого на момент припинення матчу.

Керуючись принципами чесної гри і чесного суперництва, ФК "Волинь" просить організувати перегравання матчу 10 туру чемпіонату України проти "Металіста", - йдеться у зверненні луцького клубу.

Нагадаємо, матч перервали за рахунку 2:1 на користь "Металіста". Ймовірно, "Волині" зарахують технічну поразку, а також випишуть великий штраф. У понеділок луцький клуб зажадав призначити перегравання. Інакше "Волинь" погрожує знятися з чемпіонату.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram