>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

"Наполі" в божевільному матчі виграв Суперкубок Італії

Катарські шейхи залишилися задоволеними

"Наполі" в божевільному матчі виграв Суперкубок Італії
Фото: EPA/UPG

"Наполі" в неймовірному за напруженням матчі виграв у "Ювентуса" Суперкубок Італії. Гра, яка тривала в Катарі, повністю виправдала очікування. Вже на п'ятій хвилині Карлос Тевес відкрив рахунок, скориставшись помилкою Лопеса. До перерви "Стара Синьйора" цілком могла збільшувати свою перевагу. Але Тевес не реалізував три непогані моменти. Біля воріт Буффона також було жарко. Ігуаїн, Хамшик і Кальєхон регулярно турбували голкіпера "Юве".

Другий тайм почався з атак "Наполі". Буффон неодноразово рятував свою команду, витягуючи "мертві" м'ячі. На 68-й хвилині Джанлуїджі був безсилий: Ігуаїн послав м'яч у ворота після передачі Де Гузмана. Більше голів в основний час не забивали.

В овертаймі знову нагадав про себе Тевес. Карлос класним ударом відправив м'яч у кут воріт "південців" після пасу Погба. За дві хвилини до закінчення матчу відновив паритет Ігуаїн. Гонсало в падінні проштовхнув м'яч у ворота. Чотири голи в Суперкубку і всі на рахунку аргентинців!

Серія пенальті стала бенефісом воротарів. Вічно молодий Буффон потягнув три удари! Його опонент Рафаел відбив дві "точки", але Тевес і Перейра (останній удар) пробили повз.

Зазначимо, що для "Наполі" це тільки другий виграний Суперкубок (перший - у 1990 році). У 2012 році неаполітанці поступилися "Юве" у вирішальному поєдинку.

"Ювентус" — "Наполі" 2:2, по пен — 5:6

Голи: Тевес, 5, 106 — Ігуаїн, 68, 118

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram