>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Кличко може зійтися в бою з Бріггсом уже навесні 2015-го

Шеннон замінить Дженнінгса, якщо той передумає

Кличко може зійтися в бою з Бріггсом уже навесні 2015-го
Фото: EPA/UPG

Якщо чемпіону світу у важкій вазі за версіями WBA/WBO/IBF Володимирові Кличку не вдасться домовитися про поєдинок з небитим американцем Браянтом Дженнінгсом, то його наступним суперником стане колишній чемпіон світу Шеннон Бріггс. Про це повідомив Fightnews із посиланням на менеджера українського боксера Бернда Бенте.

Кличко має намір провести наступний бій у березні 2015 року. Поєдинок повинен пройти в Нью-Йорку і стати першим боєм українця у США з 2008 року, коли він здобув перемогу над Султаном Ібрагімовим.

Додамо, що Бріггс протягом року переслідує Володимира, влаштовуючи «шоу» на тренуваннях, прес-конференціях та інших публічних заходах за участю Кличка. Шеннон постійно стверджує, що українець б'ється з «мішками», а його, найсильнішого супертяжа, ігнорує. На думку декотрих експертів, Бріггс «чудить» за згодою Кличка - так менеджери Володимира намагаються розкрутити можливий бій у США.

Нагадаємо, Шеннон лише рік тому повернувся на ринг і боксує з маловідомими американцями. Бріггс «зав'язав» із боксом 2010 року після поразки від Віталія Кличка.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram