>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Наше завдання - забезпечити існування IPTL на 25-30 років вперед, - Бхупаті

Новий турнір усі хвалять

Засновник нової тенісної ліги IPTL індієць Махеш Бхупаті поділився своїми враженнями від першого етапу змагань, який минув у Манілі (Філіппіни).

"Можна сказати, що старт нової ліги вийшов успішним. Найбільшим ризиком було впровадження нового формату, але воно минуло добре. Тепер нам треба зробити так, щоб і три етапи, що залишилися, минули так само гладенько.

Наше завдання - забезпечити існування турніру на 25-30 років вперед. Ми хочемо зробити його великою подією для вболівальників та гравців. Зрозуміло, що у світі тенісу ніщо не зрівняється з турнірами "Великого шолома", це основа нашого виду спорту, і вони функціонують самі по собі. Але, мені здається, за минулі три дні всі переконалися, що, якщо маєш бажання, можна знайти час і місце для будь-якого змагального формату", - цитує Бхупаті агентство AFP.

Нагадаємо, що IPTL - це, по суті, виставковий турнір між командами, в які входять колишні та теперішні зірки тенісу. Матчі між командами складаються з п'яти сетів, кожен сет має свій формат: чоловічі і жіночі "одинаки", чоловіча пара, мікст і поєдинок легенд.

Додамо також, що трохи раніше проводилися поєдинки Чемпіонської тенісної ліги. Француженка Алізе Корне чесно розповіла про причини, що спонукали її взяти участь у турнірі: "Звичайно, можливість додатково підзаробити вплинула на моє рішення. Однак я думала не тільки про гроші, адже за участь у IPTL мені пропонували ще більше. Не буду приховувати, що в Індії я отримала більше, ніж за два місяці участі в турнірах WTA".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram