>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Фани "Кубані" заборонили "зраднику" Кучуку носити клубний одяг

Під керівництвом нового-старого тренера краснодарці мусять набрати 9 очок у чотирьох найближчих іграх, інакше ультрас оголосять "війну"

Фани "Кубані" заборонили "зраднику" Кучуку носити клубний одяг
Фото: Sport-express.ru

Фанати краснодарської "Кубані" обурені політикою керівництва клубу, яке без видимих причин звільнило Віктора Гончаренка, який підняв "Кубань" на третє місце. Під гарячу руку фанів потрапив і Леонід Кучук, якому не слід було приймати пропозицію "Кубані". До того ж Леонід Станіславович вже тренував краснодарців. Однак влітку 2013 року Кучук втік, на думку фанів, з "Кубані", прийнявши більш вигідну пропозицію "Локомотива". У підсумку, ультрас "Кубані" виступили з ультиматумом до клубу і Кучука:

"16 листопада відбулася зустріч представників всіх об'єднань уболівальників ФК "Кубань" з генеральним директором Муравйовим Є.І. Вислухали пояснення причин звільнення Гончаренка В.М. Ми не почули якихось вагомих причин відставки Гончаренка, а з озвученими ми спочатку не погоджувалися. Можливо, ми не такі далекоглядні і не так розбираємося у футболі, як наше керівництво, але нагадаємо, що клуб грає для вболівальників, і нас сучасний стан справ цілком влаштовував.

Саме на підставі цього ми висунули вимогу для керівництва: якщо після закінчення чотирьох ігор ми набираємо менш ніж дев'ять очок (розрахунок зроблено з припущення, що з Гончаренком команда могла б набрати шість очок), то повинні зазнати покарання винні особи. А саме: спортивного директора ФК "Кубань" Доронченка С.В. мають звільнити.

Щодо Л.С. Кучука запропоновано таку умову з нашого боку: ця людина наразі для нас не існує, він не має права носити одяг з символікою нашого клубу до кінця сезону, за результатами якого ми, можливо, підкоригуємо свою вимогу.

Поки пан Кучук дотримується цієї умови, всі організовані групи вболівальників та активних фанатів не влаштовують масової словесної і банерної критики на стадіоні на адресу Л.С. Кучука".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram