>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Хей хоче побитися з Кличком у Москві

Девід знову грозиться вийти на ринг

Хей хоче побитися з Кличком у Москві
Фото: 7ja.net

Британський боксер Девід Хей висловив бажання провести поєдинок із українським супертяжем Володимиром Кличком.

"У першій важкій вазі я побив усіх найсильніших і перейшов у суперважку категорію, де програв Кличку. Звичайно, я дуже хочу побити Володимира і знову вдягти чемпіонський пояс. Найближчим часом я маю намір повернутися на ринг, а через рік-два буду готовий відібрати титул у чемпіона.

Готовий битися з Кличком де завгодно - хоч у Києві, хоч у Москві. Його бій з Повєткіним у столиці Росії став першокласною подією. Ми з Володимиром могли б зробити схоже або навіть яскравіше шоу", - заявив Девід.

Нагадаємо, 34-річний британець Хей провів 26 поєдинків, з яких виграв у 24-х (всі - нокаутом). Девід став чемпіоном світу за версією WBА завдяки перемозі над російським боксером Миколою Валуєвим, який до бою з британцем не мав поразок у професійному боксі. Перемога дісталася Хею за підсумками 12-раундового бою, після чого британець націлився на поєдинок з Володимиром Кличком. Українець у підсумку в Лондоні побив британця.

Після поразки від Кличка Хей у 2012 році провів поєдинок зі своїм співвітчизником Дереком Чісорою. Бій завершився нокаутом Чісори у п'ятому раунді. Після цього Девід оголосив про завершення кар'єри. При цьому британець неодноразово заявляв, що готовий повернутися на ринг заради бою з Кличком. Але на цьому все зазвичай і закінчувалося. Подивимося, як буде цього разу.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram