>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Капелло: відставка? У мене немає такої інформації

Фабіо в Росії все влаштовує

Капелло: відставка? У мене немає такої інформації
Фото: chelsearus.com

Фабіо Капелло не збирається йти у відставку з поста головного тренера збірної Росії. Про це італієць повідомив у Будапешті, де сьогодні його вихованці проведуть товариський матч проти Угорщини.

"Ми провели гарну гру проти Австрії. Були ближчими до нічиєї, ніж до поразки. Я переглянув гру і ще раз переконався в тому, що кажу. Більш того. Звертаю вашу увагу на те, що я ніколи не бідкався і не скаржився. Але перед голом у австрійців було три положення поза грою. Хочете - перегляньте. Я впевнений: якщо ми будемо так грати завжди, результат прийде.

У команді гарна робоча атмосфера. Тренуються футболісти чудово. Незважаючи на незаслужену поразку від австрійців. Нас ще чекають матчі-відповіді з Австрією та Швецією на своєму полі. У нас є час, щоб набрати очки. Я впевнений у своїй команді. Ми це зробимо! Це моє бачення. А у міністра Мутка може бути інша думка.

Відставка? У мене такої інформації немає. Мене ніхто не ставив до відома.

Дік Адвокат пішов із Сербії, відмовившись від багатомільйонної компенсації? Я п'ять місяців не отримую зарплату!" - заявив Фабіо.

Нагадаємо, в чотирьох матчах відбору на Євро-2016 Росія набрала тільки 5 очок. Як підсумок, росіяни зараз посідають у своїй групі лише третє місце, поступаючись Австрії та Швеції.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram