>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Глєб: Білорусь повинні очолити Хацкевич і Кульчій

Кондратьєв перетворив футболістів на зомбі

Глєб: Білорусь повинні очолити Хацкевич і Кульчій
Фото: www.1liga.ru

Олександр Глєб заявив, що збірну Білорусі повинні очолити Хацкевич і Кульчій. Про це кращий футболіст Білорусі останнього десятиліття розповів в інтерв'ю by.tribuna.com:

«Чесно, не хочу говорити про нещодавні події. Ти зрозумій, хрін з ним, з моїм невикликом. Мені прикро тільки за те, що ми профукали старт відбору. Тільки за це. Мені ж дико хочеться, щоб наша країна хоч раз потрапила на якесь нормальне змагання футбольне. Я вважаю, що ми не просто мали шанси вийти з групи, а мали добрі шанси вийти з групи. Природно, за умов нормального підходу. Кращих шансів на проходження наша збірна ще не мала, в жодному іншому циклі. Іспанія вирізняється на загальному тлі, в іншому всі рівні. З нормальним підходом і Люксембург повинні були обігравати. Та й Україну чіпляти. Тим паче, навіть із дивною схемою наші хлопці нормально билися, от тільки не пощастило в кінцівці. І, до речі, зі словаками можна було брати очки. Там теж не космонавти грають.

Але з таким підходом... Коли потрібна перемога, виставляємо п'ятьох захисників без нападника... Не знаю, шкода мені. Шкода. Звичайно, не один Кондратьєв винен. Усі винні. Але нічого не поміняєш уже.

Мені б дуже хотілося, щоб за збірну взялися Олександр Хацкевич і Олександр Кульчій. Вважаю, їхній тандем - те, що нам потрібно. У хлопців великі амбіції. Вони відмінно знають пацанів. Усі гравці поважають їх. Росли на матчах Хацкевича і Кульчія. Я впевнений, якщо у хлопців буде карт-бланш на половину того, який дали Кондратьєву, їм усе може вдатися. Принаймні я в цей дует вірю.

І взагалі, головне в збірній - це атмосфера. Головне - щоб у гравців були емоції. Щоб вони не ходили з кислими обличчями. Ось що потрібно від тренера збірної. Із Кондратьєвим - як зомбі. Атмосфери у збірній до пуття не було. Ми спершу тренувалися, а потім ішли спати. І все. Той самий Штанге акцентував на атмосфері. Умів її створювати. У німця все було весело. Емоції, дрібниці - все бралося до уваги. Він спілкувався з хлопцями, слухав їх. Якщо щось когось не влаштовувало з гравців, міг змінити своє рішення. Людина намагалася вести діалог. Не боявся дискусії. Не боявся просити поради в досвідчених гравців. Не напружував".

Нагадаємо, колишній наставник Білорусі Георгій Кондратьєв перестав викликати Глєба у збірну, натякнувши, що футболіст регулярно порушує режим. Сам Глєб ці слова назвав маячнею.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram