>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Мейвезер виграв у букмекерів $600 тисяч

Флойду варто поділитися "кушем" із Талібом, який грав до кінця

Мейвезер виграв у букмекерів $600 тисяч
Фото: news.rambler.ru

Флойд Мейвезер знову покрасувався спортивною проникливістю, вигравши у букмекерів значну суму. Щоправда, він був дуже близький до провалу - від втрати 800 тисяч доларів його відокремили якісь 15 секунд.

В американському футболі одна хвилина або навіть пара десятків секунд - це доволі багато. Неймовірної розв'язки в матчі шостого ігрового тижня НФЛ між «Денвер Бронкос» і «Нью-Йорк Джетс», правда, не вийшло - «Денвер» забезпечив собі перемогу задовго до кінця. Але тим, хто грає на тоталізаторі, довелося ковтнути валідолу.

Одним із щасливців виявився Мейвезер. У букмекерській конторі відомого казино Лас-Вегаса M Resort Флойд поставив 815 тисяч доларів на перемогу «Бронкос» із перевагою більш ніж 7,5 очка. За 7:56 до кінця четвертої чверті тачдаун Еріка Декера дозволив «Джетс» наблизитися до колорадської команди на 7 балів - 17:24. Як не важко здогадатися, такий результат не влаштовував Мейвезера. І за 15 секунд до кінця ігрового часу захисник «Денвера» Акіб Таліб зіграв за знаменитого боксера.

На останній хвилині зустрічі Таліб зумів перехопити передачу і добіг до залікової лінії суперника - тачдаун! 00:15 на табло, і остаточний рахунок 31:17 на користь «Денвера», що приніс чемпіону світу з боксу майже 600 тисяч доларів чистого прибутку, повідомляє ESPN.

Зазначимо, що ця не перша така ставка Флойда. Влітку 2013 року Мейвезер поставив $5,9 млн на перемогу «Маямі» проти «Сан-Антоніо» у фіналі НБА. У результаті боксер виграв $5,6 млн.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram