>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

"Компаньйон" знайшов тільки 15 хокеїстів для участі в Континентальному кубку

Хокей в Україні переживає не найкращі часи

"Компаньйон" знайшов тільки 15 хокеїстів для участі в Континентальному кубку
Фото: ХК "Компаньон-Нефтегаз"

У чемпіона України київського "Компаньйона" великі фінансові проблеми. Більшість хокеїстів вже покинули команду. Адміністратор команди Станіслав Верников повідомив, що для участі в Континентальному кубку клуб заявив тільки 15 хокеїстів. Але чи братиме участь команда в Євротурнірі все ще невідомо.

"Ситуація в "Компаньйон" така сама, як і два місяці тому. Тільки, напевно, ще більше гравців знайшли роботу в інших клубах, в інших країнах навіть правильніше буде сказати. Але це, напевно, навіть добре для хлопців.

У нас є тільки борги. Спонсор, не знаю, виходить або не виходить на зв'язок, але ніякої точної інформації у нас немає. Думаю, якщо б щось конкретне з'явилося, ми б про це дізналися.

Днями закінчився період подачі заявки на Континентальний кубок. Не підтвердження участі самого клубу, а саме заявкового списку хокеїстів. Ми зібрали хлопців, які залишилися - це десь 15 осіб, необхідний мінімум. У заявку ми включили тільки своїх хлопців, які були в команді і минулого року. Думаю, всі розуміють складність ситуації. Загалом, ми зберегли якийсь шанс на те, що клуб все-таки братиме участь в європейському кубку. Тому що, якби ми зараз відмовилися, це означало б, що ми туди вже точно не поїдемо", - цитує Вернікова

Xsport.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram