>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Українські хокеїсти підкорюють Білорусію

Матехурін знову забиває за "Шахтар"

Українські хокеїсти підкорюють Білорусію
Александр Матерухин
Фото: hotsport.ua

Гравці збірної України продовжують успішно грати за білоруські клуби на передсезонних турнірах. У рамках розіграшу Кубка Салея (Кубка Білорусі) відзначилися форвард Олександр Матерухін в складі солігорського "Шахтаря" закинув шайбу з гри і реалізував переможний буліт у післяматчевій серії кидків в протистоянні своєї команди з мінської "Юністю" (3:2 Б.). Олександр з трьома голами в активі входить до кращих снайперів Кубка Салея.

Матерухін заочно сильно допоміг своєму партнеру по збірній України захиснику Юрію Наваренку. "Гомель", капітаном якого є Наваренко, переміг "Динамо-Молодечно" 3:1 і вийшов на перше місце у своїй групі II. Українець записав у свій актив вже четверту результативну передачу в Кубку. Наваренко - четвертий у списку асистентів Кубка Салея і кращий серед захисників за цим показником.

У поєдинку групи І "Металург" (Жлобин) - "Юність" (Мінськ) зійшлися наші нападники: досвідчені Андрій Міхнов і Олег Тимченко з боку жлобинців і молодий Юрій Петранговський, який грає за мінчан. Українці очок не набирали, але всі троє взяли участь у післяматчевій серії буллітів. Щоправда, свої спроби вони не реалізували. "Юність" перемогла 3:2, але шанси потрапити в фінал національного кубка втратили обидві команди. Також у цій групі "Вітебськ" наших Артема Гніденко і Павла Тарана поступився "Бресту" 3:4. Молодий український захисник Таран відзначився голом у більшості, повідомляє Xsport.

Також нападник Роман Благой, який виступає в російському "Єрмаку" (виступає у ВХЛ), закинув переможну шайбу в матчі проти "Супутника" з Нижнього Тагілу. Двобій представників "Вишки" відбувався в рамках передсезонного турніру. Благой відзначився точним кидком у більшості за рахунку 2:2. Підсумок зустрічі - 3:2 на користь "Єрмака".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram