>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Україна з перемоги стартувала на баскетбольному мундіалі

Наша команда впевнено переграла Домінікану

Україна з перемоги стартувала на баскетбольному мундіалі
Фото: ukrbasket.net

У суботу в Іспанії стартував чемпіонат світу. У Більбао збірна України у матчі-відкритті мундіалю перемогла команду з Домінікани.

Перша половина гри пройшла у рівній боротьбі. Обидві команди грішили втратами (у першій чверті українці здійснили чотири помилки поспіль!), унаслідок чого матч вийшов малорезультативним. На велику перерву збірні пішли за нічийного рахунку на табло - 27:27.

У третій чверті українцям за рахунок влучень Джетера і Гладиря вдалося втекти у відрив - 14: 0. Домінікана набрати свої перші очки у чверті зуміла лише на кінець п'ятої хвилини. Однак втримати двозначну перевагу нашій команді не вдалося. Суперник просто знищив Україну під «щитом» (Кравцов, Натяжко, Зайцев і Пустозвонов виглядали ненайкраще) і скоротив розрив до 6 пунктів.

На початку четвертої чверті Україна знову вистрілила. Повів команду за собою Кравцов, який набрав п'ять очок поспіль. Підтримав партнера і Джетер. У підсумку, Україна у своєму дебютному поєдинку на ЧС здобула впевнену перемогу - 72:62.

В іншому матчі групи Туреччина перемогла Нову Зеландію - 76:73.

У неділю наша команда зустрінеться з Фінляндією.

Україна – Домініканська Республіка 72:62 (12:13; 15:14; 21:13; 24:22)

Україна: Джетер (16 очков), Кравцов (13+7 підборів), Гладир (12), Корнієнко (9), Мішула (8), Пустозвонов (5), Липовий (4), Забірченко (3), Натяжко (2+6 підборів), Зайцев (0).

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram