>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Гендиректор "Зорі": луганський стадіон пережив ще один обстріл

Серйозних руйнувань немає

Гендиректор "Зорі": луганський стадіон пережив ще один обстріл
Так стадион выглядел год назад
Фото: allstadiums.ru

Стадіон луганської "Зорі" знову постраждав від артобстрілів. Про це в інтерв'ю сайту "Зорі" повідомив гендиректор клубу Сергій Рафаїлов:

"Стадіон знаходиться в тому ж стані, як і після останніх обстрілів. Маю на увазі той час, коли було влучення в поле, табло та трибуну. Так, був ще один обстріл, в результаті якого постраждала коллонада стадіону і від осколків постраждали вікна гостьової роздягальні. В іншому, на сьогодні, Слава Богу, катастрофічних руйнувань на "Авангарді" немає.

Єдине - в результаті того, що в Луганську довгий час немає світла і води, поле, звичайно, засохло. Воно може, якщо можна так сказати, "відійти" при належному догляді. Будемо чекати, коли настане мир і тоді, займатися питаннями полів та стадіонів в Луганську. А поки що треба думати про людей".

Нагадаємо, у 2013 році планувалося, що "Авангард" реконструюють за рахунок державного бюджету. Планувалося, що на ці цілі виділять суму у 110 млн гривень. Однак цим планам не судилося збутися.

Додамо, що три роки тому "Зоря" серйозно витратилася на відновлення поля (через проблеми з газоном луганчани протягом півроку грали в Алчевську та Донецьку). Були проведені роботи по заміні газону і установці сучасних систем дренажу, поливу та підігріву поля.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram