>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Котельник хоче провести прощальний бій у Львові

Українець чотири роки не виходив на ринг

Котельник хоче провести прощальний бій у Львові
Фото: segodnya.ua

Екс-чемпіон світу за версією WBA у суперлегкому дивізіоні Андрій Котельник має намір найближчим часом провести свій "прощальний поєдинок" у Львові.

"Думаю, я ще з'явлюся в ринзі. Для себе я остаточно вирішив, що великий бокс для мене закінчився. Вважаю, що я максимально професійно віддався спорту, хоча як спортсмен себе не вичерпав і міг досягти набагато більшого. Але є те, що є. Підбив підсумок і вирішив, що повинен закінчити професійну кар'єру, тому що треба себе реалізовувати в чомусь іншому. Рано чи пізно бокс все одно закінчується. Це остаточне рішення.

Шанси на те, що бій відбудеться 50 на 50 і звичайно ж у Львові, інших варіантів немає. Тут мене знають, люблять. Якщо навіть не вдасться організувати цей бій - тому що все зараз впирається у гроші - то я б хотів провести прощальний вечір боксу. Або щось схоже придумати на прощання", - розповів Андрій.

Срібний призер Олімпіади-2000 вже чотири роки не виходив на ринг. Останній бій Котельник провів влітку у 2010 році, програвши Девону Александеру. У 2009 році українець в чемпіонському бою поступився Аміру Хану. Всього 36-річний боксер провів на професійному рингу 36 боїв: 31 перемога, 1 нічия, 4 поразки.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram