>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Мессі сьогодні проведе другий матч на мундіалі

Сьогодні в Бразилії пройдуть ще три матчі ЧС

Мессі сьогодні проведе другий матч на мундіалі
Фото: EPA/UPG

У Белу-Орізонті Аргентина зіграє зі збірною Ірану. Фаворит у цьому двобої очевидний. Команда Кейруша в цьому матчі приречена! Зазначимо, що Іран в 10 матчах на мундіалях здобув тільки одну перемогу.

У другому матчі групи зустрінуться збірні Нігерії та Боснії. По суті, це буде матч за друге місце в групі. Боснійці у першому турі хоч і програли Аргентині, але продемонстрували непоганий футбол. А ось Нігерія, зігравши з Іраном внічию, розчарувала. Адже перед наставником "СуперОрлів" Кеші тамтешня федерація поставила амбітне завдання - вийти в ¼ фіналу -, інакше відставка. Перед Сушичем таке завдання не стоїть. Боснійці, вперше пробившись на ЧС, просто насолоджуються футболом. Можливо, саме з цієї причини, букмекери не сумніваються у тріумфі балканців. На перемогу Джеко і Ко можна поставити з коефіцієнтом 1,9, а ось на "СуперОрлів" - 3,9.

У третьому матчі дня Німеччина, яка розгромила Португалію, битиметься з Ганою. "Чорним зіркам" у цій грі відступати нікуди. Після поразки від США африканцям для продовження боротьби необхідно набирати очки. На ЧС-2010 ці збірні вже зустрічалися між собою: Бундестім мінімально переміг (1:0). Цікаво, що востаннє німці поступалися представникам "Чорного континенту" в 1982 році. Німеччину тоді засмутив Алжир. Бундестім, щоправда, цей конфуз і не помітили: команда посіла 2 місце на мундіалі, поступившись у фіналі Італії.

Цей матч буде принциповим для братів Боатенг - Жерома і Кевіна-Прінса. Брати народилися в Німеччині в сім'ї іммігрантів з Гани, але один (Жером) прийняв рішення грати за Бундестім, а другий - за "Чорних зірок". До слова, нічого дивного в цьому немає: ганська діаспора (нарівні з представниками Того) одна з найчисленніших африканських "колоній" у Німеччині. Тож, напевно, багато хто в Німеччині сьогодні вболіватимуть за африканців.

19:00 - Аргентина – Іран (група F, Белу-Орізонті, "Мінейран", суддя: Мілорад Мажич, Сербія)

20:00 - Німеччина – Гана (група G, Форталеза, "Кастелан", суддя: Сандро Річчі, Бразилія)

01:00 - Нігерія – Боснія (група F, Куяба, "Пантанал", суддя: Пітер О`Лірі, Нова Зеландія)

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram