>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Олександра Ємельяненка оголосили в розшук

Спортсмену інкримінують зґвалтування і крадіжку

Олександра Ємельяненка оголосили в розшук
Фото: www.newsfiber.com

Відомого бійця Олександра Ємельяненка оголосили в розшук. Проти спортсмена порушено кримінальну справу за двома статтями. Про це повідомив офіційний представник СК РФ Володимир Маркін. Ємельяненко звинувачується в зґвалтуванні та викраденні паспорта своєї домробітниці - 27-річної Поліни Степанової.

Адвокат потерпілої Олексій Карабанов впевнений, що спортсменові не вдасться втекти:

"Інформації про те, що його оголосили в розшук, у мене немає. Цілком імовірно, що слідчий міг це зробити, але на цей момент такої інформації у мене немає.

За великим рахунком, домовлятися з нами марно. Ми маємо намір йти до суду, щоб Ємельяненко поніс законне покарання. Домовлятися ми з ним не будемо ні за яких умов.

Я впевнений у нашій перемозі в суді на 100%, оскільки кримінальну справу порушили особисто проти нього. А знаючи процедуру, скажімо так, нашої системи доказування, якщо кримінальну справу порушили щодо людини і вона має статус підозрюваного, то я думаю, що слідство розуміє весь спектр наявної доказової бази. Думаю, що справа обов'язково піде до суду, і там буде винесено вирок".

За версією слідства, в ніч проти 3 березня 2014 року в квартирі, розташованій в Пересвітовому провулку Москви, Ємельяненко скоїв насильницькі дії сексуального характеру з застосуванням насильства щодо Поліни Степанової, яка робила прибирання його квартири. Після цього він викрав паспорт потерпілої з її сумки.

Сам Ємельяненко заперечує свою провину. Адвокат бійця зазначив, що через сп'яніння Олександр не пам'ятає, що сталося того дня.

Нагадаємо, що це не перший такий інцидент за участю Ємельяненка. Раніше Олександр неодноразово влаштовував п'яні колотнечі.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram