>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

"Волгу" без Калитвинцева розгромили в Москві

Зміна тренера спортсменам із Нижнього Новгорода не допомогла

"Волгу" без Калитвинцева розгромили в Москві
Фото: pfc-cska.com

У понеділок відбувся матч 23-го туру чемпіонату Росії між ЦСКА і "Волгою". Армійці легко розгромили аутсайдера Прем'єр-ліги, грою яких вперше керував Андрій Талалаєв. Колишній помічник Невіо Скали та Юрія Красножана замінив на тренерському містку "Волги" нашого Юрія Калитвинцева.

ЦСКА нокаутував нижегородців вже в дебюті зустрічі та забив два швидкі голи. На 5-й і 7-й хвилинах відзначилися Тошич і Дзагоєв. В обох гольових моментах безпосередню участь брав Думбія. У другому таймі добив "Волгу" Вернблум.

На 41-й хвилині армійці залишилися в меншості. Чергове вилучення в кар'єрі заробив Дзагоєв. Однак інтригу в гру це не внесло - "Волга" здалася ще до початку матчу.

Зазначимо, що голкіпер армійців Ігор Акінфєєв провів свій 200-й "сухий" матч у кар'єрі. У Росії (СРСР) більше за нього "сухарів" насушили тільки три воротарі: Дасаєв (229), Рудаков (206) і Яшин (203).

Таким чином, ЦСКА набрав 43 очки й ділить 3-4-е місця з "Динамо". У лідера "Локо" на цей момент 47 очок. "Волга" посідає 15-е місце, відстаючи від "Терека" на 1 пункт.

ЦСКА - "Волга" - 3:0

Голи: Тошич, 5, Дзагоєв, 7, Вернблум, 69.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram