>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Кобін вивів "Шахтар" у півфінал Кубка України

"Десна" протрималася тільки тайм

Кобін вивів "Шахтар" у півфінал Кубка України
Фото: shakhtar.com

Донецький «Шахтар» вийшов у півфінал Кубка країни. У Чернігові підопічні Мірчі Луческу переграли місцеву «Десну», яка виступає в Першій лізі. Зазначимо, що цього року «Десна» ще не проводила офіційних матчів - у Першій лізі сезон відновиться тільки наступного вікенду.

У першому таймі донеччани, які грали в доволі незвичному складі (з перших хвилин на полі з'явилися Каніболоцький, Воловик, Кобін, Кривцов, Ісмаїлі, Феррейра), не змогли пробити голкіпера «Десни» Федоренка. Та й моментів біля воріт господарів було не так і багато. Хіба варто відзначити активність Едуардо (4 удари по воротах «Десни») і швидкість Тейшейри. На 45-й хвилині «Десна» цілком могла відкривати рахунок. Але Єгор Картушов (вихованець «Шахтаря», до слова) запоров контратаку 3 на 1!

У дебюті другого тайму Кобін позбавив Луческу нервування. Василь із флангу закинув м'яч у далеку «дев'ятку» воріт Федоренка. Голкіпер у цьому епізоді зіграв не найкраще. Зазначимо, що це перший гол Кобіна з осені 2009 року: тоді 27 вересня Василь засмутив київську «Оболонь». Усього ж в активі українця тепер 3 голи за «гірників».

Через дві хвилини воротар «Десни» знову помилився, пропустивши м'яч після удару Едуардо практично з нульового кута.

Зауважимо, що «Шахтар» у цьому розіграші Кубка України ще не пропускав, сухо перемігши «Іллічівець» і «Миколаїв».

«Десна» - «Шахтар» - 0:2

Голи: Кобін, 48, Едуардо, 50.

 

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram