>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Фоменко: ми політикою не займаємося

Анатолій Коньков на відстані прочитав думки наставника збірної

Фоменко: ми політикою не займаємося
Фото: segodnya.ua

Головний тренер збірної України Михайло Фоменко після перемоги над США помітив не найкращий психологічний стан своїх вихованців:

"Ситуація в нашій країні не могла не позначитися на хлопцях. Крім того, багато з них представляють клуби, які припинили виступи в єврокубках. Це також позначилося на психологічному стані гравців. В цілому перший тайм був непоганим, початок другого тайму був не дуже вдалим з нашого боку. Мені він не сподобався, довелося робити заміни і вносити корективи. Так удалося вирівняти гру. Щодо аналізу гри - це вже наші справи. Ми не винесемо на широку публіку те, що будемо розбирати - негативні і позитивні моменти.

Уранці мені подзвонив президент Федерації футболу України Анатолій Дмитрович Коньков і вгадав склад, який ми поставили на гру. Щойно він привітав мене, я запитав: "А кого вітати? Мене чи тебе? Адже ти теж правильно назвав склад". Тому я хочу подякувати йому за допомогу.

Ми не політики і політикою не займаємося. Ми робимо свою справу і намагаємося робити її добре. І ми намагаємося це робити для наших уболівальників, для наших людей.

До вересня у нас лише одна гра, якщо нам удасться організувати ще 2-3 матчі, буде добре. А так у нас фактично лише один двобій, дат УЄФА більше немає, тому що всі збірні, як правило, готуються до фінальної частини ЧС-2014. Крім того, який сенс виходити на поле, якщо не ставити мету - досягти результату".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram