>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Лукашенко: я ж Домрачевій всю гонку розклав

Дарина Домрачева всю Білорусію з розуму звела

Лукашенко: я ж Домрачевій всю гонку розклав
Фото: EPA/UPG

Президент Білорусі Олександр Лукашенко розповів про свій внесок у перемогу білоруської біатлоністки Дар'ї Домрачевої на Іграх у Сочі.

"Я за Олімпіаду схуд на 10 кілограмів. Один раз пробігшись по трасі Домрачевої, де вона, задихаючись, бігає. Чому? Тому що я там сиджу - божеволію. У Мінськ приїхав - божеволію. Цей Кушнір стрибає останній стрибок. І відчуваю, що я крайній, розумієте?

Згадайте, як у Даші спринт не пішов. Сервісмени там нібито помилилися. Я їй кажу - признавайся як на духу: "що, лижі не їхали?". Мовчить.

Даша ж не може підвести своїх. Відповідає: "Олександре Григоровичу, я їх усіх порву". Не треба, кажу, ти ногами і так біжиш краще за всіх. Включи голову, подумай і все буде нормально. І подивіться, яку Даша гонку переслідування видала! Казка, ніхто так у світі не бігав.

Я ж їй після всю гонку розклав, вона каже: "Олександр Григорович, ви начебто разом зі мною бігли!", - цитує Лукашенка "Пресбол".

Нагадаємо, на Олімпіаді Домрачева завоювала три "золоті" медалі в біатлоні в індивідуальних стартах. Лукашенко присвоїв спортсменці звання "Героя Білорусі".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram