>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Валя Семеренко: чому не біжимо? Ставте ці запитання тренерам

Українки в Сочі розраховували не на одну медаль

Валя Семеренко: чому не біжимо? Ставте ці запитання тренерам
Фото: EPA/UPG

У понеділок в Сочі відбувся мас-старт серед жінок. Українська біатлоністка Валя Семеренко посіла 13 місце. Українка в інтерв'ю Xsport.ua  розповіла про причини невдачі:

"Коментувати тут нічого. Дуже важко, більше нічого не можу сказати. Важко і фізично і морально, я у цей момент не розраховувала на такий результат. Від початку Олімпійських ігор було все нормально, потім не знаю, чому так все склалося. Ці запитання треба ставити тренерам. Якщо людина не біжить, немає ходу, то природно, що їй важко стріляти.

Траса дуже погана: нерівна, м'яка, плюс дуже погано їхати зі спуску, не знаю, як це передати. Найжахливіша траса... Ти біжиш, ноги втомлені, і ти не знаєш, куди тебе може кинути".

Нагадаємо, в масовому старті перемогу здобула білоруска Домрачева, завоювавши третє "золото" в Сочі. Валя Семеренко допустила дві помилки на третьому вогневому рубежі і фінішувала на 13 місці. Валя показала другий результат серед український біатлоністок - кращою стала Олена Підгрушна, яка, відстрілявшись чисто, посіла підсумкове 8 місце.

Зазначимо, українські біатлоністки в Сочі завоювали тільки одну медаль

. Віта Семеренко посіла третє місце у спринті.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram