>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Ахметов виплатить родичам Майкона всю суму контракту

Контракт бразильця з "гірниками" закінчувався влітку 2015 року

Ахметов виплатить родичам Майкона всю суму контракту
Фото: niksport.com.ua

Президент ФК "Шахтар" Рінат Ахметов прийняв рішення виплатити родичам форварда команди Майкона всі гроші до закінчення терміну дії контракту. Про це на зустрічі з уболівальниками розповів генеральний директор клубу Сергій Палкін:

"Контракт Майкона з нашим клубом закінчується влітку 2015 року. І в такому разі, зі зрозумілих причин, контракт переривається. Однак у Майкона залишилася семирічна донька і старенькі батьки. Тому президент клубу прийняв рішення виплатити родичам всі гроші за весь період, що залишився".

Футболіст загинув у ДТП в Донецьку минулої суботи.

Нагадаємо, Майкону було всього 25 років. Він був вихованцем бразильського "Фламенго", виступав також за команди "Флуміненсе" і "Атлетіко Алагоїньяс". З 2009 року грав в Україні - у складі "Волині", "Шахтаря", "Зорі" та "Іллічівця".

У складі "Волині" у сезоні 2011/12 став кращим бомбардиром чемпіонату України, забивши 12 м'ячів (так само було на рахунку Селезньова).

За "Шахтар" бразилець зіграв 6 матчів (1 гол), і його віддали в оренду - в "Іллічівець". За маріупольців Майкон провів 12 ігор і забив 3 голи.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram