>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Шустер: "Я по горло ситий матчами на "Ноу Камп"

Екс-тренер "Шахтаря" бурчить, дивлячись матчі Ліги чемпіонів.

Шустер: "Я по горло ситий матчами на "Ноу Камп"
Бернд Шустер
Фото: footbol-fans.ucoz.ua

Німецький тренер Бернд Шустер міркує про негативні сторони сучасного клубного футболу.

- Я по горло ситий матчами на "Ноу Камп". Туди приїжджають, щоб вдесятьох стояти в обороні. Ми минулого року бачили, що робив "Челсі". Так не можна, це поганий приклад для футболу, ще сумніше, що це зробило їх чемпіонами у тому розіграші. У Лізі Чемпіонів не повинно бути таких команд, як "Селтік", який всю гру проводить у своїй штрафній ...

Що стосується "Реала", то про яку юнацької Академію ви взагалі говорите? Туди приїжджаєш і відразу потрапляєш під такий прес, що ніхто з тренерів навіть не згадує про її існування. Звичайно, бувають матчі, де ти очікуєш легкої перемоги - тоді можна поставити когось із молодих. Але коли потрібно вирішувати проблеми, тобі не до молоді.

Біда тренерів "Реала" в тому, що він повинен постійно перемагати. Якщо цього не відбувається, ти - ніщо. Добре, якщо ти можеш грати добре і при цьому перемагати. Але дуже мало кому таке вдавалося. Дель Боске, наприклад. Капелло геть погано грав, правда, перемагав. І це все, що потрібно. Єдине, що там йде в рахунок, це трофеї.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram