>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Рабинович: "Іду? Дебіли якісь написали, а ви повірили"

Президент київського клубу закликає не панікувати.

Рабинович: "Іду? Дебіли якісь написали, а ви повірили"
Фото: hotsport.ua

Президент столичного "Арсеналу" Вадим Рабинович зізнався, що в клубі не все гладко, однак немає причин хвилюватися про майбутнє "каштанчиків".

- Я йду з футболу? Не звертайте уваги на всяку єресь - дебіли якісь написали, а ви читаєте і переживаєте з цього приводу! Знаєте, мені довелося вже на стільки дзвінків відповісти, щоб спростувати цю брехню, відверто - втомився. Вважайте, що творча відпустка завершилася. Повертаюся.

За моєї відсутності Пустоваров займався юридичними питаннями, забезпеченням документації, поточною діяльністю. А Полунін і Олександр Томах займалися тренерською роботою. Вони і тепер робитимуть це. Але вже під моїм контролем. Якщо ж вас цікавить конкретно, чи є Рабинович президентом "Арсеналу"? Відповідь ствердна. Якщо хочете знати, чи виживе "Арсенал", то послухайте: він не виживає, а йде в чемпіонаті серед лідерів, ділячи четверте місце з хваленим "Металістом". Ось результат нашої роботи. Решта - порожня балаканина. Так, у нас не все добре з полями, іншими важливими речами, і в Києві взагалі інтерес до футболу не такий, як у регіонах. Але повторюся: все показує турнірна таблиця, в якій одного гранда ми наздогнали, а від решти відстаємо на кілька очок. Тож їм є ще багато чого в нас повчитися.

Причини невдоволення Кучука? Ось ви у тренера і спитайте! Мені він говорив, що жодних проблем немає, тож усе гаразд. Може, вся проблема в тому, що він там одного гравця хотів придбати... Загалом, не знаю, що він мав на увазі.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram