>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Шанхайський Мастерс: Федерера і Маррея очікує нове рандеву

Всі фаворити пробилися в півфінал.

Шанхайський Мастерс: Федерера і Маррея очікує нове рандеву
В финале Олимпиады Маррей сокрушил уставшего Федерера. Как то будет в Шанхае?
Фото: EPA/UPG

Складніше за інших було діючому переможцю турніру Енді Маррею (3-й в світі), який зустрів запеклий опір чеського ветерана Штепанека (41-й). Майже 34-річний чех без найменшого вагання виграв перший сет 6:4. Радек не здавався, в третій партії ще раз виграв подачу суперника, але в цей день перемогла молодість - 4:6, 6:2, 6:3 на користь Маррея.

Роджер Федерер (1-й), часом демонструючи звичний феноменальний теніс, без великих проблем пройшов Марина Чіліча (16-й). Подаючи на матч і вже зменшивши оберти, Роджер на матчбол отримав від суперника прийом навиліт (як в матчі з Джоковичем у півфіналі US Open-2011), а невдовзі віддав свою подачу. Але Великого цього не збентежило і він грамотно відпрацював на подачі суперника, колекціонуючи його помилки. У підсумку - 6:3, 6:4 на користь Федерера. Але 27 невимушених помилок за 26-ти віннерсів наштовхують на роздуми.

В інших чвертьфіналах дня ще один ветеран Томмі Хаас не зміг нічого протиставити Новаку Джоковичу (2-й) - 6:3, 6:3 на користь серба. А Бердих і Тсонга, схоже, нарешті визначилися, хто з них завершить рік на 6-й сходинці рейтингу. Ця честь наразі випадає чеху, який виграв у Тсонга у двох сетах - 6:3, 7:6 (7:4).

У півфіналах у суботу грають:

Федерер (1) - Маррей (3)

Джокович (2) - Бердих (7)

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram