>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Сьомін: "Дай Боже, щоб новий наставник виграв у "Шахтаря"

Російський фахівець і президент "Динамо" залишаються друзями.

Сьомін: "Дай Боже, щоб новий наставник виграв у "Шахтаря"
Фото: l-oko.ru

Юрій Сьомін у понеділок увечері підтвердив, що його звільнили:

"Інформація про відставку правильна. Я розмовляв із президентом по телефону.  Я, напевно, дізнався останнім, тому що після вчорашньої гри в нас сьогодні вихідний і я полетів у Москву. Одна річ - Інтернет, а інше - почути це від президента. Я відправлений у відставку.

Є керівник, президент, який платить гроші. Він ухвалює рішення. Я можу сказати свою думку. У мене залишилися найприємніші враження від моєї роботи з київським "Динамо". За цей період я був чемпіоном України, я тричі виводив команду в Лігу чемпіонів у груповий етап, я був у півфіналі Кубка УЄФА з командою.

Завдання цього року я виконав, але завжди дуже гостро стоять поєдинки з донецьким "Шахтарем". Я припускаю, що поразка від "Шахтаря" будь-якого тренера, хто б не працював із київським "Динамо", ставить у дуже жорсткі умови. Це робота тренера! Дай Боже, щоб новий наставник, який прийде, виграв у "Шахтаря".

Планую у вівторок поїхати в Київ, з усіма зустрітися, попрощатися. Ми залишимося друзями. Було дуже багато приємного, я отримував величезне задоволення від роботи з гравцями та працівниками клубу. Я працював з видатними гравцями, як Андрій Шевченко, і новим молодим поколінням.

Мої творчі плани - продовжувати тренерську роботу".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram