>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Скуз вшосте виграв Чемпіонат з кільцевих перегонів

Капітан команди Master Kart racing team.

Скуз вшосте виграв Чемпіонат з кільцевих перегонів

У найбільш потужному і швидкому класі кільцевого Чемпіонату України "Туринг-лайт" ось уже вшосте не було рівних Ігорю Скузу.

Відразу після першого кола капітан команди Master Kart racing team виявився поза досяжністю суперників. Другу позицію буквально "окупували" Олександр Іванченко, а от за третє місце точилася справжня боротьба. Спершу Володимир Апостолюк з сьомого місця прорвався на бронзову позицію, але через відмову КПП був змушений зійти з перегонів. На третє місце знову почав претендувати Олег Скуз, який незадовго до фінішу також залишив коло в зв'язку з відмовою двигуна. Таким чином, за щасливим збігом обставин третім фінішував Валерій Жовтоног.

"Технічні проблеми переслідують Олега з першого етапу, але ми постараємося зробити все, щоб 28 вересня, на четвертому етапі Олег показав усю свою майстерність" - говорить Чемпіон України 2011 року Ігор Скуз - "Скажу чесно, якби не питання з технікою, перші два місця були б заздалегідь нами заброньовані. Але нічого, подальші етапи повернуть все на свої місця".

Щодо менш потужних класів, то найбільш цікавою виявилася боротьба у Лади-1500. На старті Андрій Скуз зміг випередити Юнашева, однак Сергій повернув лідерство вже на другому колі. Майже до самого закінчення перегонів лідер Fenox Racing не поступався позицією, і лише на передостанньому колі Андрій Скуз таки вирвав перемогу. Третім фінішував Вадим Галанський.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram