>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

У Кубку України було зіграно договірний матч?

Команди тричі забивали з пенальті.

У Кубку України було зіграно договірний матч?
Фото: fcodessa.com

22 серпня першолігові "Одеса" і "Полтава" вступили в боротьбу за Кубок України-2013. Матч пройшов у Південній Пальмірі на стадіоні "Спартак". Часом здавалося, що учасники гри заблукали і замість опинитися біля театру Музичної комедії випадково потрапили на зелене поле.

"Полтава" приїхала без основних виконавців, у складі було всього чотири запасних гравців. У першому таймі господарі без особливого опору з боку гостей забили два голи і подумалося, що відбувається звичайний "злив" гри. Але ж ні!

Ближче до кінця другого тайму наставник "Одеси" Андрій Пархоменко почав метушливо бігати по тренерській зоні, одночасно розмовляючи по мобільному телефону. Незабаром Пархоменко покликав до себе правого захисника Сергія Любчака і щось нашептав йому. Скринька відчинилася швидко - основний час матчу має закінчитися нічиєю.

Дивіться на відео: 03:16 - захисник господарів Поспєлов валить нападника в ситуації, що абсолютно не вимагає фолу, пенальті  - і 2:1. На відео 03:42 - захисники "Одеси" розступаються перед нападниками "Полтави", щоб ті змогли зрівняти рахунок, але гості двічі примудряються не поцілити у ворота. На відео 04:00 - проінструктований Любчак скидає м'яч головою прямо супернику, але той замість гола картинно падає й отримує жовту картку за симуляцію. На відео 04:13 - знову ж таки Любчак збиває нападника гостей: пенальті - і 2:2, повідомляє hrabro.com.

Сенс цієї клоунади - гроші. Зарубіжні букмекерські контори практикують ставки он-лайн під час матчів, але матчі нижчих дивізіонів вони не котирують, зате деколи беруть кубкові ігри. Он-лайн-коефіцієнт на нічию за рахунку 2:0 на 85-й хвилині може сягнути 1 до 50, тобто, той, хто поставив у цей момент на нічийний результат 100 доларів отримує виграш у розмірі 5000 доларів.

Додамо, що в додатковий час "Одеса" перемогла завдяки, знову ж таки, пенальті. А найближчої неділі "Полтава" та "Одеса" зустрінуться в Полтаві вже в рамках чемпіонату ... За позику віддяка?

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram