>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

"Металіст" у ЛЄ дає собі раду з "Динамо" Бх, а "Дніпро" втрачає перемогу

"Металіст" у першому матчі раунду плей-оф Ліги Європи, навіть граючи останні 25 хвилин у меншості, у Бухаресті впевнено обіграв "Динамо" - 2:0.

"Металіст" хоч і витратив не так уже й мало фізичних зусиль, але виграв на класі. Гості забили по голу на 10-й хвилині першого і другого таймів (Шав'єр забив прямим ударом зі штрафного, а Крістальдо переправив м'яч у порожні ворота після класного прострілу Соси).

Харків'яни мали ще пару нагод відзначитися, але румунів виручав їхній голкіпер.

Після видалення Фініньо на 68-й хвилині матчу "Металіст" повністю віддав ініціативу клубу з Бухареста, зосередившись на обороні. Завдяки зусиллям захисників і голкіпера Олександра Горяїнова господарям так і не вдалося забити на своєму полі.

"Динамо" Бухарест – "Металіст" 0:2

Голи: Шав'єр 10, Крістальдо 57

"Динамо": Белгредян, Лукін, Григоре, Кулібалі, Пулках, Ба (Галчев 59), Мунтяну (Аксентій 78), Матей, Мансано, Алексе (Куртян 66), Цукудян

"Металіст": Горяїнов, Обрадович, Гуйє, Торсільєрі, Фініньо, Едмар, Торрес, Соса, Шав'єр (Марлос 83), Вілліан (Бланко 58), Крістальдо (Ребенок 69)

Попередження: Григоре, Матей, Цукудян - Фініньо, Вілліан, Соса

Видалення: Фініньо, 68

***

Також у четвер перший матч раунду плей-оф ЛЄ зіграв дніпропетровський "Дніпро". На початку другого тайму дніпропетровці вели 2:0 на виїзді, але віддали ініціативу "Словану", за що й поплатилися. Чехам удалося зрівняти рахунок вже в доданий час.

"Слован" – "Дніпро" 2:2

Голи: Брезнаник 62, Ваха 90 (з пенальті) - Коноплянка 43, Матеус 49

"Слован": Бічик, Келич, Люлька, Кушнір (Гадашчок, 60), Ваха, Босанчич (Майкон, 46), Брезнаник, Яну (Морозенко, 83), Фляйшман, Незмар, Шура

"Дніпро": Лаштувка, Мандзюк, Мазух, Чеберячко, Стрінич, Ротань, Алієв (Одібе, 74), Жуліано, Матеус, Зозуля, Коноплянка (Олійник, 66)

Попередження: Гадашчок, Яну - Мазух

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram