>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Бубка задоволений медалями українців на Олімпіаді в Лондоні

Бубка сказав, що 14 загальнокомандне місце на Олімпійських іграх серед 204 країн-учасниць - ще одне підтвердження того, що ми знаходимося серед могутніх спортивних держав.

Бубка задоволений медалями українців на Олімпіаді в Лондоні
Фото: http://flab.cv.ua

Президент Національного олімпійського комітету Сергій Бубка задоволений виступом українців на Олімпійських іграх у Лондоні.

Про це він повідомив під час прес-конференції в аеропорту "Бориспіль".

"Дуже непрості ігри були для нас. Конкуренція була дуже високою і жорсткою. Я задоволений виступом наших спортсменів, які в цих умовах впоралися і гідно представили Україну", - зазначив він.

"20 медалей - гідний показник. До речі, саме стільки ми мали на чемпіонатах світу в олімпійських номерах програми передолімпійського 2011-го", - уточнив Бубка.

Знаєте, як кажуть - не звинувачуй коня, а звинувачуй дорогу. Значить, у нас просто абсолютно слабкий і недієздатний Олімпійський комітет. Це я вам офіційно кажу. Тому потрібно зробити висновки і реорганізувати Національний олімпійський комітет України дочиста, щоб цей комітет не загруз у корупції.

— Володимир Вечерко, народний депутат України (ПР)

"14 загальнокомандне місце на Олімпійських іграх серед 204 країн-учасниць - ще одне підтвердження того, що ми знаходимося серед могутніх спортивних держав", - цитує главу НОК його прес-служба.

Нагадаємо, українці виграли 20 нагород (6 золотих, 5 срібних і 9 бронзових) і посіли 14-загальнокомандне місце.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram